Home Шоу-бізнес Як виглядає і чим займається дружина Віктора Бронюка: тендітна жінка модельного типажу вразила фігурою (ФОТО)

Як виглядає і чим займається дружина Віктора Бронюка: тендітна жінка модельного типажу вразила фігурою (ФОТО)

Як виглядає і чим займається дружина Віктора Бронюка: тендітна жінка модельного типажу вразила фігурою (ФОТО)
Як виглядає і чим займається дружина Віктора Бронюка

Віктор Бронюк став широковідомим завдяки своєму хіту “Олені”. Чоловіка одразу полюбили за простий образ, чудовий голос та щирість емоцій. Та мало хто знає, що музиканту вдалося віртуозно поєднати і роботу на сцені, і збудувати міцну родину.

Віктор Бронюк та його дружина Тетяна
Як виглядає і чим займається дружина Віктора Бронюка

На своїй сторінці в Інстаграмі чоловік показав свою красуню-дружину.

Що відомо про обраницю Віктора Бронюка?

Кохану артиста звати Тетяною. Вона висока вродлива жінка, модельної зовнішності. У заміжжі взяла прізвище чоловіка. Пара виглядає уже контрастно, адже Віктор трохи нижчий за свою дружину. Цікаво, що на більшості світлин подружжя фотографується сидячи. Психологи стверджують, що так можуть позувати на кадрах люди, які соромляться свого зросту.

Проте, це не про Віктора і Таню. Простежується у публікаціях співака його шанобливе ставлення та ніжні почуття:

“Я не люблю розбирати людину “на запчастини”, вишукувати, що у вас є спільного чи які риси не подобаються.Вважаю, якщо тобі з людиною комфортно – насолоджуйся цим і замість того, аби зациклюватись на дрібницях, краще підійти і поцілуй та обійми”

Цікаво, що сама дружина Бронюка, попри свій зірковий статус, не пішла у блогери або на реаліті-шоу, а віддає себе повністю родині. Пара виховує двох діток: сина Данила та донечку Єву. Зараз близькі артиста в евакуації закордоном.

Нагадаємо, що сам Віктор у 2022 році долучився до територіальної оборони, коли почалася війна з росією. Знаменитий чоловік тривалий час не виходив на зв’язок.