Як виглядає без перуки 37-річна Тіна Кароль: чи лишилося у поп-діви своє волосся після численних укладок

Яскрава білявка Тіна Кароль виявляється, може носити перуку. Невже через численні укладки, стайлінг та стрес наша улюблена поп-діва могла втратити своє власне волосся?

Тіна Кароль завжди славилася своєю елегантною зачіскою. Улюблена укладка поп-діви — це розпущене волосся, акуратно зачесане за вушко. Проте, багато хто з фанатів підозрює, що співачка може носити перуку. Ну не може поп-діва відтанцювати годинний концерт і при цьому не поламати карколомну укладку!

Варто зазначити, що це достатньо поширена практика серед селебрітіз. Наприклад, чорна пантера модельного бізнесу, Наомі Кемпбелл, давно не приховує, що через численні покази дизайнерського одягу вона зіпсувала власну шевелюру. Втім, побачити її без ідеального волосся — рідкість.

Наомі Кемпбелл

Тіну Кароль часто підозрюють у тому, що вона носить так звану накладку. Це спеціальна система, яка візуально робить волосся пишнішим. Не раз зірка з’являлася перед фанатами і у справжніх перуках. Наприклад, вона вирішила спробувати себе у ролі брюнетки у короткометражному фільму. Коротка стрижка беззаперечно пасує поп-діві, але все ж таки до блонду фанати більше звикли.

Я виглядає без перуки 37-річна Тіна Кароль

Своєї натуральної коси зірка також не соромиться. Вона не раз фотографувалася у домашній атмосфері із зібраними у хвостик пасмами. Проте, натуральне розпущене волосся, здається, не дуже сильно полюбляє.

Тіна Кароль розсекретила роман з відомим співаком і назвала його ім'я
Як виглядає без перуки 37-річна Тіна Кароль

Цікаво, що змінивши репертуар, Тіна також змінила і зачіску. Вона стала більш розкутою, почала робити навмисно неохайні високі пучки. Їй дуже личить такий стиль, адже підкреслює зріст знаменитості та її лебедину шию.

Нагадаємо, що артистка зараз вже повернулася до України. Чи планує Кароль поповнення у родині та як взагалі бачить своє життя дізнайтеся у відео “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.