Юрій Горбунов зізнався, що Катерина Осадча забрала від нього синів Івана та Данила: “Просто нестерпно”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів, як його родина живе у період повномасштабної війни в Україні. Де зараз його маленькі сини?

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов та його дружина Катерина Осадча у перші дні повномасштабної війни в Україні прийняли важливе рішення — куди забрати маленьких дітей Івана та Данила. Зіркове подружжя не розповідало пресі, де вони ховають дітей, але було зрозуміло лише одне: Катерина залишилася з малюками, а Юрій Горбунов виповнював свої обов’язки та заробляв гроші в Києві.

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Юрій Горбунов зізнався, що Катерина Осадча забрала від нього синів Івана та Данила

Юрій Горбунов зізнався, що Катерина Осадча забрала від нього синів Івана та Данила

Так, коли в столиці стало більш-менш безпечно телеведуча повернулася разом з дітьми до Києва. Здавалося, що родина возз’єдналася і більше не розстанеться. Однак нещодавно Юрій повідомив, що все не так безхмарно, як здавалося.

Зіркова мама прийняла рішення, не без участі батька, звісно, що маленьким дітям все ж таки поки що краще проживати у місті, де не тільки немає небезпеки обстрілу, але й є всі продукти та необхідні товари для дітей.

Катя Осадча зізналася в коханні не Юрію Горбунову
Юрій Горбунов зізнався, що Катерина Осадча забрала від нього синів Івана та Данила

“А тут по-різному. Вони то повертаються, то знову їдуть. Ми пробуємо. Бо для Івана, якому вже незабаром шість років, йому, звичайно, важлива комунікація, і вдома це буває просто нестерпно”, – прокоментував телеведучий.

Про вимушене розставання з родиною Юрій Горбунов розповів журналістці Аліні Доротюк. Також він дізнався, що збивали ракети прямо біля його будинку, що жахнуло його його родину. Тим не менш, це не вплинуло на швидкість прийняття рішень. Катерина спочатку ховалася у батьків, але зрозумівши, що там також небезпечно, рушила на Захід України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.