Як виглядають нові обраниці фіналістів “Холостячки”, яких втратила Злата Огнєвіч – Шевченка і Свечкоренка

Українці досі не можуть забути драматичний фінал 2 сезону шоу "Холостячка", у якому Злата Огнєвіч повернула вибулого учасника і розбила серце головному фавориту глядачів.

У 2021 році на телеекрани вийшов довгоочікуваний другий сезон романтичного реаліті “Холостячка” з талановитою співачкою Златою Огнєвіч у якості головної героїні. За серце зіркової красуні боролися безліч гідних завидних холостяків, але у фаворити глядачів вибилися не усі.

Так, одним з перших, кому пророкували перемогу став психолог і блогер Роман Свечкоренко. Артистка одразу дала зрозуміти, що він їй подобається – це було видно лише з її погляду. Але Злату не влаштовувало, що Рома хоч і завершив стосунки з колишньою дружиною, однак не документально, тож відправила його з проєкту вирішити це питання, а перед самим фіналом хлопець повернувся. Втім, іскра була втрачена, тож Свечкоренко вибув з боротьби.

Роман Свечкоренко показав нову дівчину та заявив, що не любив Злату Огнєвіч
Роман Свечкоренко показав нову дівчину

Ще один улюбленець глядачів – бізнесмен Дмитро Шевченко. Побачення з ним у Холостячки були найромантичніші, найчуттєвіші, найпристрасніші. Здавалося, фінал не здивує, адже все і так зрозуміло – Діма переможе. Проте на останній церемонії роз очі чоловіка наповнилися сльозами, бо Злата обрала іншого – Андрія Задворного, який, до речі, кинув її вже через півтора місяці стосунків.

Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2
Злата Огнєвіч відмовила Дмитру Шевченко у фіналі Холостячки-2

Як виглядає дівчина Романа Свечкоренка

Після вильоту з реаліті Роман налагодив особисте життя з 21-річною блогеркою і дизайнеркою Валерією Чернецькою. Пара демонструє своє кохання в Інстаграмі та збирає купу компліментів.

Як виглядає дівчина Романа Свечкоренка
Як виглядає дівчина Романа Свечкоренка

Як виглядає дівчина Дмитра Шевченка

За неймовірним збігом обставин, новою дівчиною фіналіста “Холостячки-2” стала сусідка самої Холостячки по під’їзду – Катерина Шеффер. Публіка може пам’ятати її як учасницю “Холостяка-1” та екс-солістку гурту “Голлівуд”.

Як виглядає дівчина Дмитра Шевченка

Закохані зараз в розлуці – Катя з сином тимчасово емігрувала через війну в Україні, а Діма залишився на Батьківщині, приносити користь, яку тільки може.

Схожі статті