Світлана Лобода побувала в Ірпені та відправилася у Європу: чому поп-діва не змогла лишитися в Україні? Деталі

Популярна артистка Світлана Лобода не так давно повернулася в Україну. Проте, довго тут не затрималася. Нині співачка оголосила про свій від'їзд у Європу.

Світлана Лобода. Ця яскрава артистка здобула шалену в Україні. Її пам’ятають і знають, як екс-віагрянку, як представницю країни на “Євробаченні” та потужну сольну співачку. На своїх концертах зірка влаштовує справжні шоу з дивовижною хореографією і піротехнікою. Фанати вважають, що вона випередила свій час, адже ще у 2009 році піднімала популярні нині теми про захист жінок у родинах, виражала феміністичні погляди.

Лобода під час концерту у 2009 році

24-те лютого змінило кардинально її життя. Поп-діва засудила агресію проти України та повернулася у звільнений Ірпінь. Звідси вона родом, тут її мама Наталія працювала депутаткою. Більше за все справив враження на суперзірку зруйнований район, де вона колись проживала. Після візиту вона вирішила передати кошти на відбудову зеленого пригороду столиці.

Світлана Лобода побувала в Ірпені та відправилася у Європу

Та на цьому Лобода не зупинилася. Вона анонсувала концерти у Європі. Написала Світлана на сторінці свого Інстаграму, що мета її виступів — це благодійність. Частину виручки з продажу квитків віддасть рідному краю.

“У цей непростий час, я прийняла для себе рішення почати тур містами Європи та Америки! Я хочу, щоб ви знали — частина коштів, зібраних на концертах, буде спрямована на відновлення та допомогу мешканцям мого рідного міста Ірпеня”, — натхненно написала поп-діва.

Світлана Лобода побувала в Ірпені та відправилася у Європу

Нагадаємо, що після 2014-го року зірка виїхала в рф. Там вона активно давала концерти, знімала кліпи. Проте, повномасштабну війну в Україні засудила та повернулася до рідного міста. Змогла також побачитися з ріднею, яка пережила окупацію.

Схожі статті