Після новини про весілля Єгорової і Бардаша його дружина вразила заявою: “Усі радіють, а в мене розвал сім’ї”

Не так давно стало відомо, що знаменитий продюсер Юрій Бардаш схвалює дії російської федерації, але за свою позицію поплатився власним шлюбом.

Не так давно стало відомо, що Юрій Бардаш вважає правильним вторгнення російської федерації на території України. Чоловік не підтримує українців, і навіть розірвав контракт з артистами після своєї втечі.

Не так давно стало відомо, що і його дружина Єлизавета вирішила від нього піти. Справа в тому, що її батько захищає Україну, у той час, як Юрій стверджує ніби це безглузда жертва.

Дружина Юрія Бардаша вразила заявою

Варто відзначити, що новина з якоїсь причини була сприйнята дуже позитивно в соціальних мережах. На цей рахунок одразу ж почали жартувати, а деякі зірки навіть відрізнилися почуттям гумору.

Так, Анатолій Анатоліч запропонував Юрію та путіністці Сніжані Єгоровій, яка також прославилася завдяки своїй позиції, одружитися. Мовляв, вийде весілля року.

Однак, дружина Юрія Бардаша Ліза не оцінила почуття гумору своїх співвітчизників і оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram “крик душі”. Вона намагалася достукатися до користувачів, пояснюючи, що гумор тут абсолютно зайвий, адже в неї руйнується сім’я.

Дружина Юрія Бардаша вразила заявою

Необхідно відзначити, що у пари є спільна дитина, і до війни все було в нормі. Втім, зіштовхнулися не тільки політичні та соціальні інтереси, але і особисті, адже Лізі було дуже важко розуміти, що її батько готовий пожертвувати життям заради України, а її чоловік мріє, щоб її завоювали.

Нагадуємо, що Сніжана Єгорова заявила про схвалення дій російської федерації, ще до війни. Після перших новин телеведуча не могла визначитися зі своєю думкою, але врешті-решт настояла на своєму.

Схожі статті