Тіна Кароль публічно пройшлася за руку з чоловіком, який значно молодший за неї: перший після Євгена Огіра

Відома українська співачка Тіна Кароль схвилювала мережу новими кадрами, на яких з'явилася поруч з невідомим чоловіком, з яким трималася за руку.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вже багато років самотня. За офіційною версією, зірка так і не змогла знайти чоловіка, який зміг би посісти місце її чоловіка. Після смерті її благовірного Євгена, поп-діва живе одна, у великому маєтку в передмісті. Оточують її лише робітники дому, а єдиний син Веніамін знаходиться у Великобританії, де він навчається вже декілька років.

Єдиний син Тіни Кароль витратив свої гроші на подарунки для біженців з України
Тіна Кароль публічно пройшлася за руку з чоловіком, який значно молодший за неї

Тіна Кароль публічно пройшлася за руку з чоловіком

За увесь цей час їй приписували безліч романів. Подейкували, що вона має інтрижку з Ігором Коломойським, підозрювали у таємних стосунках з Даном Баланом, і навіть говорили про те, що поп-діва “запала” на свого менеджера Орлова.

Варто відзначити, що Тіна і сама не проти підігрівати до себе інтерес, і час від часу вдається до піару, який влаштовує за допомогою любовної інтриги. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому тримається з невідомим чоловіком за руку. Їхні пальці переплетені, а вони, вочевидь, знаходяться у публічному місці.

Тіна Кароль публічно пройшлася за руку з чоловіком

Цілком імовірно, що цим таємничим чоловіком став її син Веніамін, однак не варто відкидати і імовірність того, що цією людиною може бути обранець артистки.

Нагадуємо, що минулого року вона заявляла про те, що готова йти вперед і навіть хотіла б народити дитину. У Новому році вона сколихнула мережу неоднозначними фотографіями у компанії Павла Орлова, та з приходом війни увесь її контент був спрямований на головну тему — фронт та події у її країні. Варто відмітити, що народилася Тіна в росії.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.