“Я розлучаюсь”: молода дружина Віктора Павліка вразила фанатів заявою про вагітність та пошук адвоката

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина натякнула на розлучення, а також заявила, що можливо вагітна. Усі деталі в статті.

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Франковича вже декілька років активно веде особистий мікроблог. В ньому вона розповідає про своє життя, про малюка, а також про бізнес, шопінг, тощо.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Катя Репяхова вразила фанатів заявою про вагітність та пошук адвоката

Інколи підписникам зірки щастить, і вони можуть почути від неї про чергову драму, яка сталася в їхній родині.

Нещодавно закінчився суд між нею та колишньою дружиною Віктора Франковича Ларисою. Катя отримає часткове відшкодування моральних збитків.

Катя Репяхова вразила фанатів заявою про вагітність та пошук адвоката

Але не встиг закінчитися один суд, як починається інший? Нещодавно Катя оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину, що вона шукає адвоката для розлучення. При цьому Репяхова ніби спеціально замовчала, для кого саме вона намагається розшукати спеціаліста по подібним справам.

Катя Репяхова вразила фанатів заявою про вагітність та пошук адвоката

Таким чином вона заінтригувала мережу і змусила своїх підписників повірити, ніби в них з Віктором Франковичем намічається розрив.

Також Катерина схвилювала фанатів і іншою новиною. Її симптоми, які роблять життя вельми некомфортним, схожі на вагітність. Одна користувачка прямо написала Репяховій, що вона може чекати на дитину і блогерка відповіла, що необхідно це перевірити, таким чином заявивши, що вона не знає чи правда це, і допустивши можливість майбутнього поповнення в родині.

Що ж насправді відбувається у родині Павліка достовірно незрозуміло, і доведеться очікувати від Катерини детальних пояснень. Власне, дружину музиканта лише повеселив той факт, як вона вразила публіку своїми заявами.

Схожі статті