Після втечі до США Влад Яма відростив собі бороду та волосся і став копією Дмитра Дікусара (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма вразив своїх шанувальників раптовою зміною зачіски та стилю, яка допомогла йому виглядати, як Дмитро Дікусар.

Знаменитий український хореограф Влад Яма усе своє життя мріяв жити в Сполучених Штатах Америки. Про це він говорив неодноразово. Кожну зиму він відвозив свою родину відпочивати у Флориду, але, здається, цього року подорож вийшла не запланованою.

Влад Яма відростив собі бороду та волосся

Так, Влад з початку повномасштабної війни в Україні мовчить про те, де знаходиться. Та завдяки функції місцеположення акаунту в Instagram не важко здогадатися, що хореограф відвіз свою сім’ю до Штатів.

Куди зник з України Влад Яма
Влад Яма відростив собі бороду та волосся

Яке саме місто він обрав для проживання достовірно невідомо. Звідти зірка не ділиться новими кадрами. Можливо, щоб ніхто не дізнався, де він, а може, щоб не засмучувати свою аудиторію, адже не всі сприймають кадри з-за кордону адекватно.

Тим не менш, знаменитість знає декілька прийомів, як розвеселити свою публіку. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій він відростив собі довге волосся та бороду.

Влад Яма відростив собі бороду та волосся

Дивно, але з новою шевелюрою Влад став абсолютною копією Дмитра Дікусара, що стало вельми неочікуваним відкриттям.

Дмитро Дікусар розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео обстрілу
Влад Яма відростив собі бороду та волосся

Тим не менш, хореограф, схоже, сам цього не помітив, адже не жартував про те, що став копією свого колеги.

Варто відзначити, що довге відсижування під час війни за кордоном відобразилося і на фінансовому становищі Влада. Це стало зрозуміло одразу після того, як він запропонував своїм шанувальникам брати в нього онлайн уроки танців. І це ще раз підтверджує, що з киянами він не може провести очних тренувань. Залишається сподіватися, що хореограф не вирішить покинути Україну назавжди.

Схожі статті