Як виглядає молодий коханий Софії Ротару, який закрутив з нею після смерті її чоловіка: скористався слабкістю?

Знаменита українська співачка, легенда вітчизняної естради Софія Ротару, можливо, не була самотня після смерті свого чоловіка Анатолія. З ким крутила романи артистка?

Після смерті свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименко Софія Ротару була сама не своя. Фанати серйозно побоювались, що жінка більше ніколи не повернеться на сцену. Зіграв свою роль не тільки емоційний фактор, адже на покійному благовірному зірки трималася уся компанія. Він був її продюсером, і концертним директором, і навіть експертом з репертуару.

Як виглядає молодий коханий Софії Ротару

Як виглядає молодий коханий Софії Ротару

На щастя, кермо перехопив єдиний син Софії Михайлівни Руслан, який зміг не тільки відновити діяльність артистки, але і вдихнути у її творчість нове життя.

Невістка Ротару також доклала свою руку і почала займатися стилем легенди естради, що також позитивно посприяло її кар’єрі. Подейкують, що і на любовному фронті все було гаразд. Через деякий час почали пліткувати про її любовний зв’язок з молодим гітаристом Богатирьовим.

Як виглядає молодий коханий Софії Ротару

Звісно, Софія Михайлівна не говорила про цей роман з пресою і дотримувалася офіційної версії свого сімейного статусу. Тобто вона завжди розповідала, що коханих в неї немає, і вона не може забути чоловіка Анатолія.

Тим не менш, історії про її любов з гітаристом чулися звідусіль, зокрема, з вуст її оточення. Також про це розповіла і Ольга Коняхіна, яка працювала концертною директоркою у зірки.

“Софія Михайлівна у відповідь прихильно посміхалася і його ігри ніяк не припиняла. Мабуть, їй було приємно, що всі говорили про її стосунки з молодим цікавим хлопцем”, – розповідає Коняхіна, яка раніше працювала з Ротару.

Тим не менш, щастя музикант знайшов не з Софією Ротару, а з іншою жінкою.

Схожі статті