Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною: “Повертатися в Україну з малюком будемо”

Знаменита українська співачка Настя Каменських, знаходячись за кордоном, засвітила округлий живіт та спричинила чутки про своє цікаве положення.

Знаменита українська співачка Настя Каменських вже багато місяців знаходиться за кордоном. В Іспанії вона опинилася разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко, матір’ю та свекрухою ще до того, як розпочалася війна. Однак, шанувальники співачки одразу ж здогадалися, що родина боялася залишатися в столиці України і прийняла зважене рішення втекти.

Настя Каменських і Потап показали своїх мам
Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною

Та серед користувачів мережі існує і інша думка. Деякі вважають, що Настя Каменських ховається в Європі не за для своєї безпеки, а через майбутнього малюка. Численні кадри та знімки зірки наштовхують на думку, що вона дійсно може знаходитися в цікавому положенні, і тому обрала життя подалі від тривог та ракет.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, в якій розповіла про свою роботу. Текст вона супроводила декількома фотографіями, на яких видно, що артистка навмисне одягла дуже вільну сукню. Та навіть через неї проглядається, що фігура Насті Каменських округлилася.

Користувачі мережі не стали ходити навколо, і прямо поставили запитання Насті, чи збирається вона повертатися в Україну з малюком на руках.

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап одружилися багато років тому, але досі в них не було дітей. Обидва артиста відмовляються пояснювати реальну причину бездітості, але говорять про те, що дуже мріють народити спільну дитину, і роблять для цього усе можливе. Зокрема, Настя Каменських сподівається на волю Господа.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.