Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку та дала зрозуміти українцям: у себе бачити не хоче

Дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна показала своє ставлення до війни на Батьківщині та ставлення до співвітчизників.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ользі Сумській довелося захищати свою старшу доньку Антоніну від нападів аудиторії за те, що вона мовчить та проживає в москві. І поки акторка намагалася вигородити спадкоємицю, та продовжувала зберігати мовчання.

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них
Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку

Зокрема Ольга В’ячеславівна неодноразово говорила про те, що її дочка не підтримує того, що відбувається в Україні. Нібито Тоня дуже хотіла приїхати, але не змогла. Що ж стосується її гру в мовчанку, то Сумська наголосила на тому, що це небезпечно для її родини. Та глядачів це не переконало, адже москву можна покинути та знайти собі житло в будь-якій іншій країні. Тим паче, що у Антоніни та її чоловіка Володимира є така можливість.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку

Та здається Антоніна вирішила перекреслити усю роботу своєї мами. Місяць тому вона як ні в чому не бувало вийшла разом з чоловіком на червону доріжку в росії. У якості свого протесту вона навіть не захотіла пропустити даний захід, натомість роблячи вигляд, що все в порядку.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку

Варто відмітити, що і на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Паперна досить яскраво продемонструвала своє ставлення до співвітчизників. Так, будь-який українець, забажавши відвідати мікроблог Антоніни, не зможе це зробити, адже вона просто обмежила доступ для всіх тих, хто живе на території України.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку

До речі, на похорон до своєї бабусі Ганни Іванівни Тоня також не приїхала. Примітно, що шановна актриса пішла на тот світ, зрозумівши, що прийшла війна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.