Вся правда про найгучніші романи Х-фактору: на кого з підопічних могли покласти око Винник, Данилко, Кондратюк

Кажуть, що кохання і творчість завжди ідуть по життю разом. "Х-фактор" став справжнім місцем романтичних пригод. Дізнайтеся, хто був справжнім серцеїдом проєкту.

“Х-фактор” свого часу став вельми актуальним проєктом. Багато талановитих артистів-початківців отримали шанс вперше вийти на велику сцену. Кожен сезон маю свою родзинку, а нерви глядачів кожної передачі були натягнутими, мов струна. Додавало перцю ще й те, що під час роботи учасники й деякі члени журі пускали між собою бісики.

Ігорю Кондратюку та Аїді Ніколайчук роман приписали одразу. Проста дівчина з народу привабила своїм талантом продюсера з перших нот. Вона зачарувала його чистим сильним голосом. Після проєкту їх ще будуть бачити кілька раз разом на світських заходах.

Вся правда про найгучніші романи Х-фактору

“Розгледіли” стосунки і між популярним співаком MELOVIN та Андрієм Данилком. Легендарного артиста, який подарував світу Сердючку запідозрили в амурних справах з молодим Костянтином. Глядачі не одразу прийняли нестандартну особистість артиста, запідозрили його у дуже прогресивних поглядах, але згодом дізналися, що Бочаров все ж таки мріє про традиційну родину.

Вся правда про найгучніші романи Х-фактору

Цікаво, що при цьому Сергію Сосєдову, який також був суддею “Х-фактору” до пари хлопців не приписували. А відомий критик давно не приховує своїх секретів. Не обійшли стороною чутки і Головного вовка країни.

Еліна Іващенко та Олег Винник
Вся правда про найгучніші романи Х-фактору

Олег Винник, після випуску спільної пісні з Еліною Іващенко, автоматично фанатами був записаний у кавалери молодій артистці. Не бентежила прихильників і 28-річна різниця у віці співаків. Цікаво, що сам знаменитий блондин навіть не став цей “роман” коментувати.

Обійшли амурні справи на “Х-факторі” хіба що Настю Каменських. Проте, її і без цього постійно підозрюють у вагітності.

Схожі статті