Два кохання Дана Балана: з однією батьки молдавського мачо розлучили, інша пішла через ревнощі і скандали

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан прославився, як серцеїд та холостяк, але за плечима артиста багато сумних любовних історій. Усі деталі в статті.

Відомий молдавський виконавець Дан Балан останні 10 років заявляв про себе, як про затятого холостяка, який навряд зв’яже себе серйозними стосунками. Та правда полягає в тому, що чоловіку неодноразово з розбивали серце.

Перше кохання Дана Балана

Як виглядають колишні обраниці Дана Балана. Зірка з батьками

Колись давно зірка розповідав, що був неймовірно закоханий у свою однокласницю. Вона довго не відповідала йому взаємністю. Але все сталося на літніх канікулах, коли обидва відпочивали в Румунії. Між ними зав’язалися стосунки, прозвучали перші зізнання в коханні. Але цим двом не суджено було бути разом. Батько Дана Михай отримав нову посаду в Ізраїлі і забрав сина.

Про продовження роману і мови не було. Однак, співак сказав, що це було найбільше кохання в його житті. Як виглядає дівчина, невідомо.

Христина Руссу

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Як виглядають колишні обраниці Дана Балана

Якось у Дана закрутився роман з кращою подругою сестри Сонди Христиною.  Пара була у всіх на вустах. І можливо це також зіграло свою роль у цій історії. Через пять років після початку стосунків Дан поклав їм край — чоловік не втримував постійних ревнощів та скандалів через його тури та гастролі.

З тих пір у зірки було багато жінок. Та усі вони не затримувалися надовго, і сам Дан не надавав їм статусу коханої. Чоловіка також підозрювали у романі з Тіною Кароль. Врешті-решт мали рацію ті, хто підозрював знаменитостей у взаємному піарі. Адже продюсер Володимир Завадюк розкрив секрет цих двох, розповівши про план завоювати інтерес глядача за допомогою їхнього флірту. Але наприкінці цієї історії і Тіні, і Дану довелося зіштовхнутися з хвилею критики, яка досі їх наздоганяє.

Схожі статті