Щаслива Марина Боржемська розповіла про нового обранця: кавалера привела донька від В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська стала популярною завдяки проєкту "Зважені та щасливі". Проте, зараз її прихильники цікавляться далеко не спортивними досягненнями зірки.

Марина Боржемська. Ця яскрава та завжди зібрана спортсменка стала натхненням для багатьох жінок. Вона сміливо розповідає про всі виклики самостійного виховання діток та розлучення з чоловіком.

Разом із тим знаменитість доводить всім, що не планує забувати і про своє особисте життя. Колишня дружина Узелкова завжди акцентує увагу на тому, що має чимало прихильників, ходить на побачення. Навіть зараз у неї є у серці особливий чоловік.

Марина Боржемська з дітьми
Щаслива Марина Боржемська розповіла про нового обранця

Що відомо про нового коханого Марини Боржемської?

Популярна тренерка у програмі “Зірковий шлях” поділилася своїми планами на подальше подружнє життя. Імені красеня, який по-справжньому підкорив її, не називає. Та без тіні сорому говорить, що познайомилася з ним завдяки донечці Олівії.

Щаслива Марина Боржемська розповіла про нового обранця

Марина відзначила у новому знайомому дуже сильну чоловічу рису характеру: надійність. Він буквально бере і робить те, що пообіцяв. Проте кидатися одразу в обійми кавалера Боржемська не поспішає. Вона знає, що тепер несе відповідальність не лише за себе, а й за діток.

Варто зазначити, що зірка з сумом повідала і про те, як спілкується нині В’ячеслав з сином та дочкою. На думку спортсменки, він недостатньо багато проводить часу з ними. Їй би хотілося, аби колишній побачив, як катається на самокаті їхня дівчинка та більше цікавився б хлопчачими проблемами старшої дитини. Разом із цим жінка помітила, що її малюки швидко подорослішали.

Нагадаємо, що Марина і В’ячеслав вирішили розлучитися у 2018-му році. Спортсмени не приховують правди про свої стосунки та не соромляться висвітлювати кожен свою точку зору з приводу розриву.

Схожі статті