Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне малятко, про яке мало хто знає: давно є про кого піклуватися

Відома українська співачка Настя Каменських та її чоловік Потап не одноразово говорили про те, що вони мріють про дитину. Але в родині є малятко, про яке зірки також піклуються.

Здається абсолютно дивовижним той факт, що Настя Каменських, яка до безтями любить дітлахів у своїй 35 років, досі не дала життя власній дитині. Тим не менш, зі своїм чоловіком Потапом вони неодноразово говорили в інтерв’ю, що батьками стати мріють і ба більше планують, однак поки що доля та удача не на їхній стороні.

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила мережу новиною
Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне малятко

Що під цим мають на увазі співачка та продюсер сказати важко, але виглядає, наче натяк на проблеми зі здоров’ям.

Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне малятко

Тим не менш, своє існування у великому будинку Настя Каменських та Потап вирішили прикрасити маленькою собачкою, яку артистка ніжно назвала Мімі. Улюблениці зірки вже 6 років, вона неймовірно комунікабельна, активна і обожнює спати з зірковим подружжям в одному ліжку. Представниця породи бішон фрізе до Потапа ставиться так само, як і до своєї хазяйки —облизує йому обличчя та схиляє до пестощів.

Настя Каменських з Мімі
Настя Каменських показала їхнє з Потапом 6-річне малятко

Варто відмітити, що за Мімі, дійсно добре доглядають, адже вона завжди підстрижена, ідеально розчесана, а на хутрі завжди чистота, і немає навіть натяку на будь-яку пляму.

Варто відзначити, що Настя Каменських не так часто показує свою собачку шанувальникам, а останнім часом, після початку війни взагалі припинила публікувати фотографії своєї улюблениці.

Олексій же взагалі ніколи не ділиться знімками красуні, віддаючи цю честь своїй коханій дружині. Можливо так Потап підкреслює свою брутальність, а може він не настільки сильно любить улюбленицю Насті, як сама співачка.

Варто відзначити, що колишньої дружини Потапа Ірини також є малюк, але це песик породи мопс.

Щоб дізнатися більше про життя зіркової пари, дивіться наступне відео:

Схожі статті