Переможець “Голосу” Сасанчин проміняв сім’ю на комп’ютер? Дружина зірки зізналася: “Так проходить кожен день”

Відомий український музикант Роман Сасанчин і його дружина Іванна активно спілкуються зі своєю аудиторією. Іноді зірки розповідають і вельми особисті речі.

Переможець відомого вокального шоу “Голос країни” Роман Сасанчин минулого року одружився зі своєю нареченою Іванною, яка на момент розпису була на великому терміні вагітності. Незабаром у пари народилася дівчинка на ім’я Елізабет.

Дружина Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою
Роман Сасанчин захопився комп’ютером

Зіркові батьки планували продати квартиру Романа в Києві та придбати іншу, у яку родина б переїхала разом з дитиною та племінницею Міланкою.

Роман Сасанчин захопився комп’ютером

Однак, війна принесла неочікувані зміни у житті зірок. Іванна забрала двох дівчат та перебралася до Польщі, де вона з дітьми могла не хвилюватися про свою. Натомість Роман залишився в Україні, адже підлягає призову.

У пари розпочалася чорна смуга. Молоді люди багато сварилися, і в якийсь момент Іванна навіть анонсувала кінець для їхньої родини. Натомість драматичний пост лише став етапом у розвитку їхніх стосунків. Зараз дівчина повернулася додому, і родина знову разом. Ба більше, зіркова пара навіть заявила, що хоче повінчатися. Але, вочевидь, зробить це після війни.

Тим не менш, блогерка не припиняє інтригувати своїх підписників. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому показала Романа Сасанчина, що сидить за комп’ютером.

А так проходить кожен день Романа, — важко видихнувши, сказала Іванна з дитиною на руках.

Роман Сасанчин захопився комп’ютером

Також вона доповнила, що не розбирається у тому, чим музикант займається в комп’ютері, але одразу стало зрозуміло, що мова йде про його роботу, так як зірка щось робив у музичній програмі. Але навіть музика не завадило роману взяти на руки дитину, коли Іванна передала маленьку Елізабет.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.