Сина приховували багато років: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян показали спільне фото з чорнявим хлопчиком

Зіркова пара показала ошелешуюче фото з популярним хлопчиком. Як Арсену Мірзояну та Тоні Матвієнко вдалося приховати приголомшливу новину, читайте у матеріалі.

Українські співаки Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вперше зустрілися на зйомках першого сезону “Голос Країни”. Закоханість майже одразу заполонила розум артистів. Свій роман пара приховувала довго, бо на момент цих відносин Арсен досі був одружений.

Зрозумівши, що таки Тоня кохання всього його життя, співак розійшовся зі своєю дружиною, у шлюбі з якою народилися двоє дітей. Після розірвання шлюбу артисту вдалося зберегти теплі відносини зі своїми дітьми і зараз співак часто викладає спільні світлини з ними в Instargam.

Сини Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко також має дитину від першого шлюбу. Дівчинку, на ім’я Ульяна, співачка народила ще у 17 років.
Публіка засуджувала пару, що нібито зірка висмикнула чоловіка із сім’ї, змусивши залишити дітей. Попри загальне незадоволення публіки, зіркова пара народила спільну дитину у 2016 році, лише через рік після цього співаки офіційно одружилися.

У мережі спливло фото 7-річної давнини. Матвієнко у своєму інстаграмі опублікувала спільне фото з чоловіком, між якими, в обіймах співачки, стоїть хлопчина підліткового віку, котрого, згодом, буде впізнавати вся країна – Роман Сасанчин, співак, учасник та переможець проєктів “Голос. Діти” та “Голос Країни”.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян приховували багато років сина?

“Синок! Скільки років ви його приховували?” – пожартував під фото один із підписників.

Нагадаємо, що на початку війни зіркове подружжя з дитиною евакуювалися на західну Україну до міста Яремче. Через деякий час співак повернувся до столиці, заливши дружину доглядати за 6-річною донькою. Після довготривалого розлучення пара поєдналася у Німеччині. Тоня приїхала на концерт до зіркової бабусі Ніни Матвієнко, до речі, в честь якої закохані назвали свою доньку, а Арсен займався волонтерством, віз машини швидкої допомоги з Європи в Україну.

Схожі статті