Надія Матвєєва вийшла в люди у піжамі: зрілу телеведучу по-новому розкрив 33-річний коханий (ФОТО)

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва квітне буквально на очах. А все тому, що її серце сповнене коханням, і це відбивається навіть на стилі зірки.

Надія Матвєєва не з тих зірок українського шоу-бізнесу, хто полюбляє виносити на широкий загал подробиці особистого життя. Але нещодавно вона завітала на шоу свого друга і колеги Григорія Решетніка, якому вдалося витягнути з подруги справжню сенсацію – вона щаслива у стосунках з хлопцем, молодшим за неї на 20 років.

Враховуючи, що Надії зараз 53, її обранцеві – 33. Пара познайомилася на вечірці у друзів близько року тому. Весь цей час ведуча приховувала відносини, тому що її коханий людина непублічна, а коли зустрів Матвєєву, то навіть не підозрював, що вона відома телезірка. Так само його здивував вік жінки, адже виглядає Надя значно молодше, ніж про це свідчить її паспорт.

Розкішна Надія Матвєєва
Надія Матвєєва вийшла в люди у піжамі

За словами знаменитості, до зустрічі зі своєю другою половинкою вона жила з табу, що стосунки при такій різниці у віці не мають сенсу і продовження, однак її власний досвід зруйнував цей стереотип.

На безіменному пальці Матвєєвої поки що немає каблучки, однак пропозицію руки та серця вона вже отримала, щоправда – по відеозв’язку. Надія сказала “Так”, але обранець хоче влаштувати коханій справжнє красиве освідчення.

Майбутнього чоловіка телеведуча фанатам не показує, натомість публікує особисті фото в Інстаграмі, одне з яких викликало справжній захват у коментарях.

Так, Матвєєва виклала кадри у дуже стильному образі – піжамному костюмі жовтого кольору з яскравим візерунком:

“Дві фрази: літо триває… війна триває… Наша реальність, яку наразі ми не можемо змінити. Проте ми багато можемо робити, що в наших силах: працювати, підтримувати одне одного, наближати перемогу. Скрізь усі випробування зможемо пройти з повагою до себе, рідної країни, наших захисників. Всім нам зичу сил, впевненості, витримки, скорішої перемоги!”, – написала Надія.

Фанати засипали улюблену зірку компліментами та зауважили, що вона розквітла на очах – ось що робить з людиною кохання.

Схожі статті