Протилежності притягуються: Ольга Фреймут і Леся Нікітюк знайшли спільну мову

Дружба Лесі Нікітюк та Ольги Фреймут почалася на "Танцях з зірками".

25 жовтня відбувся черговий ефір “Танців з зірками”, який був присвячений тріо. До пари Ольги Фреймут та Іллі Падзіни приєдналася відома телеведуча Леся Нікітюк.

В рамках проекту дві білявки вирушили на прогулянку осіннім парком. після цього дівчата поділилися враженнями одна про одну. Зокрема, головна інспекторка країни зауважила, що з Леді Ле хочеться дружити саме через її енергетику, нестандартне почуття гумору і вічний позитив.

На прогулянку білявки обрали однакові черевики на шнурівці. Проте леся одягла коротку жовту сукню з геометричним принтом, а головна “Ревізорка” обрала стриману шкіряну сукню з квітковим принтом і подовжений чорний жакет.

Під час прогулянки Леся і Оля багато фотографувалися. Учасниця “Танців” зазначила, що ноги у ведучої справді довгі і закінчуються там, де її тіло.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGxMgLXlddy%2F&is_from_rle

Учасниця зазначила, що Леся Нікітюк жартує так, як жартують зазвичай чоловіки. А ще вона стала теперішньої колишнього чоловіка Ольги Фреймут. Склалося так, що тепер Леді Ле веде передачу “Хто хверху?” з Сергієм Притулою, ведучою якої раніше була Ольга Фреймут.

Леся Нікітюк, яка раніше вважала Ольгу Фреймут дивакуватою теж з радістю провела з нею час. А от на спільних репетиціях відігрувалася на ексведучій по повній програмі. Зокрема, нагадувала Ользі Фреймут, що ставила їй високі оцінки і підтримувала. Тепер же Леді Ле зажадала відпрацювання високих оцінок.

Певна річ, все було сказано у своєрідній жартівливій манері Лесі Нікітюк. Але, схоже, Ольга Фреймут зрозуміла це і на вечорі тріо показало гармонійний номер.

Схоже, дві гострі на язик леді таки знайшли спільну мову і, можливо, навіть подружилися.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.