Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом: “Криза виникла у стосунках”

Популярна співачка Настя Каменських вперше розповіла, як нині уживається з коханим Потапом та що найбільше вплинуло на їхні стосунки за час війни.

Настя Каменських. За роки роботи на сцені вона стала однією з найбільш популярних співачок України. Сольна творчість, капітальні зміна іміджу перетворили її на ікону жіночої вроди. Багато прихильників дружини Потапа таємно мріють про те, щоб одружитися на поп-діві. Та її серце давно зайнято.

Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною
Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом

У програмі “Зірковий шлях” артистка розповіла, як вплинула на неї з обранцем війна. На щастя, ще до перших ударів ракетами подружжя виїхало закордон. Опинилися у Мадриді, хоча й ніколи не планували там постійно жити.

На питання ведучої про шлюб Настя відповіла дуже щиро та чесно:

“Як ви допомагаєте один одному з Потапом у стосунках? Наприклад, Маша Єфросініна розповіла, що в неї на тему війни з чоловіком різні погляди створилися, і в них через це виникла криза у стосунках”, — запитали Каменських.

Знаменитість розповіла, що зараз настав такий час, коли потрібно об’єднуватися, а не сваритися один з одним. Більше того, артистка заявила, що сварки їй не відомі. З коханим їй дуже пощастило, вона повідала, що разом зі своєю половинкою вона має спільні погляди, може обговорити будь-що та поділитися емоціями. Разом займаються благодійними концертами, захищають Україну та розповідають про наші події активно закордоном.

Нагадаємо, Настя Каменських і Потап одружилися у 2019-му році. Для поп-діви це був перший шлюб. Проте, діток у подружжя так і немає. Чи планують народити співаки сина або доньку? Дізнайтеся більше про їхнє життя у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті