Чия коханка Тіна Кароль? Чутки та факти про романи поп-діви з олігархом Коломойським, Баланом та іншими

Відома українська співачка Тіна Кароль після смерті свого чоловіка Євгена офіційно була самотньою жінкою. Втім, шанувальники неодноразово підозрювали її у романах. Так чия коханка Тіна Кароль?

Пройшло багато років після того, як Тіна Кароль попрощалася назавжди зі своїм єдиним чоловіком Євгеном. Вона довго оплакувала смерть коханого, а особисту трагедію змогла перетворити на творчість, яка досі підкорює серця слухачів. Тим не менш, навіть найвірніші фанати поп-діви впевнені, що увесь цей час вона насправді не була самотньою. І, звісно, усі шанувальники мріють дізнатися, чия коханка Тіна Кароль.

Роман з Ігорем Коломойським

Чия коханка Тіна Кароль

Звісно, жодних доказів про роман Тіни Кароль та Ігоря Коломойського у преси немає. Тим не менш, чутки про їхній любовний зв’язок розповсюдилися не лише шоу-бізнесом, а поступово почали ширитися через працівників студій, членів знімальних команд, тощо.

Деякі видання схилялися до цієї версії через те, що артистка стала головною зіркою телеканалу “1+1”. Мовляв, олігарх віддає усі найкращі позиції від судді проєкту до телеведучої своїй коханці. І ще більш підозрілим був раптовий вихід Тіни з усіх проектів “1+1”. Цю ситуацію також активно пов’язували саме з взаєминами Кароль та Коломойського, а саме розставанням.

Піар з Даном Баланом

Дан Балан втягнув Тіну Кароль у гучний скандал та зник після свого вчинку
Чия коханка Тіна Кароль

Тривалий час фанати артистки вірили у те, що в неї з Даном Баланом може бути роман. Їхній відвертий флірт, загравання на камеру, а також сцени з ревнощами спонукали глядачів повірити у те, що між зірками дещо більше, ніж співпраця або дружба. Але Володимир Завадюк знищив мрії глядачів, розповівши одного разу, що насправді це був лише піар, а його ідея належить продюсерам.

Павло Орлов

Чия коханка Тіна Кароль

Не менш хвилюючим був вихід поп-діви у світ разом з Павлом Орловим. Зірка сколихнула мережу спільною фотографією зі своїм менеджером, на якій вона трималася з ним за руки. У дописі до фото також фігурувало емодзі червоного серця. Як трактувати даний кадр, підписники так і не змогли зрозуміти, але судячи з усього, насправді чоловік одружений.

Щоб дізнатися більше, дивіться наступне відео:

Схожі статті