Мурат Налчаджиоглу одружився під час війни? Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Колишній чоловік російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вразив мережу можливим весіллям. Як його наречена видала інформацію про шлюб?

Вже пройшло багато років з тих пір, як Ані Лорак розлучилася зі своїм першим та єдиним чоловіком Муратом Налчаджиоглу. З тих пір турецький бізнесмен встиг зав’язати стосунки з іншою дівчиною Лілією, і навіть запропонувати їй вийти заміж. Про це стало відомо минулого року завдяки публікації дівчини на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Так, Лілія оприлюднила фотографію, на якій похизувалася обручкою. Саме так стало відомо про майбутнє весілля Мурата Налчаджиоглу. Коли мало відбутися весілля пара не розповіла, а пять місяців тому розпочалася повномасштабна війна на території України.

Спочатку Мурат та Лілія допомагали українцям перебратися закордон, а потім декілька місяців знаходилися в Туреччині.

Зараз пара повернулася до столиці. Лілія нещодавно знову сколихнула мережу, оприлюднивши нову фотографію, на якій показала вже дві обручки на безіменному пальці. Варто відзначити, що інша прикраса була інкрустована розкішними діамантами.

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Судячи з усього, пара таки одружилася, а фотографії та відео з весілля не показує через складні часи в Україні, адже далеко не кожен українець тішиться, побачивши, як хтось святкує утворення нового союзу. Існує і імовірність того, що пара просто вирішила розписатися без торжеств та гулянь, які вимагають фінансів.

Варто відмітити, що деякі жінки дійсно приймають рішення після весілля носити обидві обручки: і ту, яка була подарована на заручини, і ту, яку їй чоловік одягнув біля алтарю.

Схожі статті