Велике кохання Могилевської, яке затьмарило усіх її чоловіків: придбала квартиру по сусідству і цілувала п’яти

У житті Наталії Могилевської було достатньо чоловіків, та лише один досі згадується з теплотою у серці та неймовірними емоціями. Зірка вважає його на головним коханням свого життя.

Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська була в шлюбі лише один раз, а її щастя тривало рівно рік. Після розлучення у двотисячних зірка так і не зв’язала себе узами подружнього союзу знову. Тим не менш, через декілька років після невдалого заміжжя вона знайшла щастя з іншим чоловіком.

Велике кохання Наталії Могилевської, яке затьмарило усіх її чоловіків

Наталія Могилевська зізналася про пологи за кордоном
Велике кохання Наталії Могилевської, яке затьмарило усіх її чоловіків

Єгор Долінін декілька років був цивільним чоловіком Наталії Могилевської. Стосунки пари розвивалися стрімко і вже через декілька місяців артистка переїхала до коханого, який самотужки виховував трьох доньок. Співачка поставилася до падчерок, як до рідних.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Велике кохання Наталії Могилевської, яке затьмарило усіх її чоловіків

Дівчата розповідали, що наймолодшій Наталія читала казки на ніч і навіть цілувала дитячі п’яти. У той самий період артистка вперше захотіла подарувати своєму обранцю дитину. Що відбувалося між молодими людьми достовірно невідомо, але до вагітності справа так і не дійшла.

Тим часом стосунки між Єгором та Наталією ставали все напруженішими через її графік та той факт, що вона постійно приносила роботу додому. Дійшло навіть до розставання, але Наталія знайшла вихід: вона придбала квартиру поруч з квартирою Долініна, і коли починала працювати, просто переходила з одного приміщення до іншого.

Велике кохання Наталії Могилевської, яке затьмарило усіх її чоловіків

Втім, це допомогло ненадовго. Хоча молоді люди боролися за своє кохання, з часом їх починали бачити на людях все рідше, а в якийсь момент Наталія прийшла у компанії іншого чоловіка. Офіційна причина розставання так і не була озвучена, але Могилевська зізналася, що Єгор був її найбільшим коханням.

Схожі статті