Чия коханка Ані Лорак? Поп-діва приховувала зв’язок з Кіркоровим, який просив її ходити в образі домробітниці

Поп-діва була офіційно заміжньою лише раз у житті. Яскравій співачці після розлучення приписували чимало романів. Та чия коханка Ані Лорак насправді?

Чия коханка Ані Лорак? Таким питанням не раз задавалися і фанати, і критики поп-діви. Все ж таки чимало відомих та багатих чоловіків приписували у наречені співачці ще з юних років. Першим її обранцем став Юрій Фальоса, перший продюсер. Спершу у знаменитостей були лише робочі стосунки, але згодом обидва поринули у кохання з головою.

Ані Лорак та Юрій Фальоса
Чия коханка Ані Лорак?

Звісно не можна не пригадати і законного чоловіка зірки Мурата. Та всі роки у шлюбі артистка сама хоч і не була нічиєю коханкою, але потерпала від численних свого обранця.

Мурат Началжиоглу витіснив гени Ані Лорак дотла
Чия коханка Ані Лорак?

Згодом, після розлучення, поп-діву запідозрили у романтичних зв’язках з молодшим від неї саунд-продюсером Єгором Глєбом. Неодноразово фанати бачили їхні спільні світлини, проте, роман був коротким. Зараз офіційно зірка не має пари, але нікому не віриться, що співачка не маж нікого у серці. Так чия ж коханка Ані Лорак?

Днями у програмі “Повний абзац” Михайло Шахназаров видав нову історію про відому чернівчанку. За його словами дружба Кароліни з Філіпом Кіркоровим не така вже й світла та невинна. Чоловік повідав, що поп-король змушував артистку ходити в образі хатньої робітниці, натякаючи, що скоріше за все стосунки можуть попахувати романом.

Ані Лорак та Єгор Глєб
Чия коханка Ані Лорак?

Дійсно, стосунки у цих зірок дуже теплі. Та сама Ані Лорак відверто вже заявляла про те, що Костянтин Меладзе натякав їй стати його коханкою. Проте, пропозицію немолодого продюсера вона відкинула. Згодом свої ж слова спростувала.

Нагадаємо, що більше про життя та долю цієї знаменитості, дізнатися, чия коханка Ані Лорак насправді, ви можете у новому відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті