Як виглядає елітний заміський маєток Тіни Кароль: вінтажні каміни, мармур і три поверхи нечуваної розкоші

Розкішний маєток посеред лісу, турботливі покоївки та власний спортивний зал. Як співачка облаштувала свою заміську резиденцію, яка тепер стоїть без знаменитої господині через війну?

Відома українська співачка Тіна Кароль завжди була трохи скритною та сором’язливою особою. Проте Катерині Осадчій, у програмі “Світське життя”, вдалося одним оком зазирнути за завісу таємного, особистого життя співачки та подивитись, чим живе артистка поза сценою.

Триповерховий будинок зірки — розташований в одному із затишних, оточених лісом селищ на Київщині, якомога далі від столичної метушні та галасу. Будівництво оселі Тіна розпочала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром. У відео артистка зізналась, що вони таємно одружились під час подорожі на Мальдіви.

Як виглядає дім Тіни Кароль сьогодні?

Світлі, пастельні кольори інтер’єру відповідають тендітному образу виконавиці.

Тіна Кароль показала свій палац

На третьому поверсі знаходиться кімната з білосніжним роялем, там артистка проводить репетиції та тренування перед виступами. А ще вона показала цю кімнату у кліпі з Даном Баланом. Має також невеличкий город, де ростуть сезонні овочі та фрукти, він знаходиться на території маєтку.
За городом та чистотою в оселі доглядають професійні садівники та покоївки, які й зустріли Осадчу з журналістами на початку випуску.

Одне з найцікавіших місць в будинку – гардеробна телезірки. Вона колекціонує, на згадку, вбрання та взуття з усіх концертів, кліпів та урочистих подій, навіть якщо більше ніколи ці образи не одягне знов.

Також співачка показала журналістам власний спортивний зал для тренувань та маленького пернатого друга, папугу, на ім’я Аркадій, зізнавшись журналістам, що пташку їй колись подарував покійний чоловік.

Нагадаємо, що у червні Тіна Кароль з’явилася на благодійному виступі у місті Брно, Чехія. Зібрані кошти були передані на підтримку українським дітям, що постраждали від війни. Сама поп-діва зараз мешкає закордоном.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.