Старша дочка Тоні Матвієнко покинула матір за кордоном, а додому не повернулася: куди зникла Уляна?

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вперше розповіла куди поділася її старша дочка від попереднього шлюбу Уляна. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська виконавиця Тоня Матвієнко на початку війни евакуювалася разом зі своїми доньками Уляною та Ніною. Молодша навіть пішла до школи, до якої довго готувалася. Декілька місяців від них майже не було новин, але нещодавно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю виданню Комсомольська правда, в якому вперше розповіла куди ж поділася її старша спадкоємиця.

Тоня Матвієнко розповіла, куди зникла її дочка Уляна

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Тоня Матвієнко розповіла, куди зникла її дочка Уляна

Так, виявляється старша донька знаменитості вирішила поїхати від мами та молодшої сестри. Однак, додому вона не повернулася. Дівчина спочатку перемістилася з Португалії до Німеччини, де знайшла роботу завдяки своїм товаришам. А згодом взагалі повернулася до України, де знайшла прихисток у своїх друзів. Однак, довго залишатися там вона не збирається, і буде повертатися або Європи, а може і додому.

“Уляна спочатку була зі мною в Португалії, а потім вирішила переїхати до Німеччини. Деякий час у Німеччині Уляна працювала за своєю режисерською. А зараз вона в Україні гостює у друзів. Чи залишатиметься, чи повернеться до Берліна – вона ще сама не вирішила”, — зізналася виконавиця.

Тим часом голова родини Матвієнко Ніна Митрофанівна не захотіла евакуюватися разом з іншими членами родини і залишилася в Україні. Жінка дуже скучила за дочкою та онуками, тому спеціально поїхала до Німеччини, щоб побачитися з ними. Відповідне відео сколихнуло мережу, адже жінки не стримувалися та плакали від щастя.

Нагадуємо, що Арсен Мірзоян також залишився в Україні і боронить її у рядах територіальної оборони. Це перша довготривала розлука у зіркового подружжя і переносять вони її погано.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.