38-річна Осадча ошелешила публіку: крім Горбунова у ведучої є ще один чоловік — вся правда про нового партнера

Ведуча телеканалу "1+1" зізналась прихильникам, що окрім Юрія в її житті присутня ще одна людина. Хто цей загадковий чоловік, що підкорив серце зірки та надихає її на героїчні кроки.

Яскрава українська журналістка та телеведуча Катя Осадча вже п’ять щасливих років одружена з актором і шоуменом Юрієм Горбуновим. За цей час зіркове подружжя встигло народити двох малюків. Зазначимо, що цей шлюб був не перший у житті ведучої. До зустрічі з теперішнім коханим зірка три роки була дружиною народного депутата України Олега Поліщука, від якого вона народила свого первістка.

Однак у своєму Інстаграмі знаменитість поділилась, що в її долі присутній ще один чоловік, на ім’я Сергій. Він у всьому підтримує ведучу, допомагає та надихає.

Що відомо про загадкового Сергія?

Катя Осадча у програмі Світське життя
38-річна Осадча крім Горбунова має ще одного чоловіка

З початку війні Катерина Осадча займається важливим для суспільства соціальним проєктом під назвою “Знайти своїх”. Програма націлена на допомогу людям та родинам, близькі яких зникли чи з якими був втрачений зв’язок. Співробітники проєкту намагаються відшукати людей навіть на окупованих територіях та возз’єднати їх із сім’ями.

Для сайту “УНІАН” журналістка дала інтерв’ю, де поділилась, що саме спонукало її на створення даного ресурсу.

“Я зрозуміла, що кількість зниклих людей буде постійно зростати, і потрібно зробити так, щоб існував єдиний, повноцінний канал пошуку”, – коментує ведуча.

Сергій, який допомагає Осадчій у пошуку людей, і про якого вона натхненно розповідає – волонтер. Раніше чоловік мав будівельний бізнес, але з початку війни він не зміг залишитись байдужим до чужого горя. На жаль, фото чоловіка відсутнє, але Катя тепло відгукається про свого партнера, який не дозволяє їй зламатися та надихає іти далі до перемоги.

Хочемо нагадати, що у молоді роки Осадча намагалась побудувати також модельну кар’єру, та навіть їздила на зйомки до Токіо та Європи.

Схожі статті