Ольга Мартиновська не втримала правди та зізналася про хворобу дочки Віри та вразила виглядом дитини (ФОТО)

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська вийшла на зв'язок та пояснила, чому раптово зникла з соціальних мереж. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська шеф-кухар Ольга Мартиновська з початку повномасштабної війни на території України робила усе від неї залежне, щоб допомогти співвітчизникам впоратися з бідою. Зокрема, вона організувала безкоштовну кухню, де готували для всіх бажаючих, а також займалася транспортуванням життєво важливих ліків, адже в Києві неможливо було знайти дійсно необхідних препаратів.

Ольга Мартиновська зізналася про хворобу дочки Віри

32-річна Ольга Мартиновська показала своїх батьків
Ольга Мартиновська зізналася про хворобу дочки Віри

Коли ситуація в столиці стала трохи легшою, зірка нарешті возз’єдналася зі своїм партнером Володимиром Ярославським та почала давати благодійні вечері у Європі. Також кулінарний дует декілька разів відкривав збори коштів для дитячої лікарні.

Кожного дня зірка виходить на зв’язок та розповідає щось нове про свою діяльність та плани. Вчора вона оприлюднила декілька відео, в яких збиралася розповісти про чергову подію в її житті, але раптово відео обірвалися, і зірка їх так і не поновила.

Нещодавно вона все ж таки вийшла на зв’язок та пояснила, чому так вчинила. Уся справа в тому, що її дочка Віруня захворіла. У дівчинки заболів зуб, і щока сильно роздулася. Через це дитину довелося відвести до стоматолога.

Судячи з усього, дівчинці вже набагато легше та коли Ольга розповідала, що сталося в її родині, її голос тремтів.

Ольга Мартиновська зізналася про хворобу дочки Віри

Нагадуємо, що єдину дочку Віру Ольга виховує самостійно. Зі своїм чоловіком вона розійшлася декілька років тому, і судячи з цього, не має з ним хороших стосунків. Натомість її колеги Ектор та Володимир дуже люблять дівчинку, а колумбійця Віра навіть вважає за свого хрещеного батька.

Схожі статті