Андрій Данилко показав красуню, яка підкорила його серце 25 років тому — не мама Сердючки, але не менш відома

Співак та актор Андрій Данилко показав зворушливу, архівну світлину. Молодих зірок важко впізнати одразу, але красуня з фото миттєво привернула увагу підписників.

Гуморист, актор та співак Андрій Данилко, більше відомий публіці під псевдонімом Вєрка Сердючка, сьогодні на своїй сторінці в Інстаграмі виклав зворушливе фото 25-річної давнини. На світлині 1997 року зображені зовсім юні зірки – красуня Руслана Писанка та молодий Андрій, який тільки починав у шоу-бізнесі.

“Руся, твоя “погода” завжди була сонячною… Сьогодні йде дощ”, – підписав фотографію співак, нагадуючи підписникам, що актриса ще була ведучою прогнозу погоди на телебаченні впродовж 7 років.

Сумна звістка про трагічну смерть талановитої акторки розбила серця її рідних, колег та прихильників. Жінці було лише 57 років, коли тяжка хвороба забрала її з цього світу. Зірка померла у Німеччині, не встигнувши повернутися на рідну землю, щоб побачити перемогу України над окупантами. Колеги знаменитості повідомили ще зранку сумну новину. Відомо, що горе сталося через хворобу, яку не схотіли розкривати ані селебріті за життя, ані її близькі.

Андрій Данилко вперше поділився подробицями власного весілля
Андрій Данилко показав красуню, яка підкорила його серце

Андрій Данилко та Руслана разом грали в українському мюзиклі “Сорочинський ярмарок” 2004 року.

  • “Плачу від цієї звістки. Плаче погода. Руслана для мене буда взірцем жінки-борця, жінки, яка зламала стереотипи й повсякчас доводила, що вона найкраща”
  • “Прикро, занадто для сьогодення”
  • “Дуже сумно”

Так пишуть підписники Андрія під фото.

Ще багато зірок української естради, окрім Данилка, вшанували пам’ять великої актриси: Оля Фреймут, Леся Нікітюк, Камалія та інші опублікували слова скорботи на своїх сторінках, а також слова співчуття чоловіку Писанки, Ігорю Ісакову.

Схожі статті