Святослав Вакарчук вперше зізнався, чому покинув нову родину: новонароджену дочку бачив лише раз

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук не так давно став батьком сина, як з'явилася новина і про народження доньки. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук минулого року шокував публіку, розповівши про те, що його шлюб з першою дружиною Лялею Фонарьовою добігає кінця, а вже через місяць стало відомо, що в нього є двомісячний син Іван.

Пресі вдалося дізнатися, що матір’ю первістка зірки стала продюсер Євгенія Яцута. А вже через півроку вона з’явилася на публіці з круглим животом, що спонукало публіку вважати, що Святослав Вакарчук знову стане батьком.

Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук вперше зізнався, чому покинув нову родину

Святослав Вакарчук вперше зізнався, чому покинув нову родину

Варто відзначити, що музикант навіть не підтвердив той факт, що в нього нова родина. Однак декілька тижнів тому стало відомо: зірка знову став батьком, і на цей раз в нього з’явилася дочка Соломія.

От тільки, батька поруч не було, і побачився він з новонародженою спадкоємицею лише раз. Як пояснив свою позицію музикант для ТСН, зараз він знаходиться у місці, де він потрібніший більше за все — біля захисників нашої країни. Чоловік робить усе можливе, щоб допомогти воїнам вибороти право України незалежність, а також збирає кошти та жертвує їх, роблячи непомірний внесок у майбутню перемогу Батьківщини.

Зірка заявляє, що прямо розставив пріоритети, і країна найголовніша на даний момент за сім’ю саме через те, що його сім’я залежить від добробуту його країни.

Святослав Вакарчук вперше зізнався, чому покинув нову родину

Та немає сумнівів, що коли в нього з’явиться можливість, він відшкодує для себе той час, який витратив на війну замість того, щоб бути з родиною.

Варто зазначити, що зірка досі не показував свого сина Івана, а про дівчинку Соломію у цьому плані навіть і мови йти не може.

Схожі статті