46-річна Наталія Могилевська повідомила про поповнення в родині: пологи були за кордоном, а народився хлопчик

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська вразила аудиторію зі знанням про те, що в її житті з'явилася нова людина. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська багато років мріє про те, щоб стати матір’ю. Втім, артистка чесно говорила журналістам, що не стане заводити дітей, якщо в них не буде надійного та відповідального батька. Врешті-решт, мова навіть заходила за всиновлення, але артистка відмовилася і від нього, адже в неї немає чоловіка.

Наталія Могилевська повідомила про поповнення в родині

Наталія Могилевська набрала зайву вагу
Наталія Могилевська повідомила про поповнення в родині

Однак, нещодавно їй вдалося потішити своїх шанувальників іншою щасливою новиною. Так, Наталія Могилевська зізналася, що в неї з’явився новий обранець, і ба більше, під час війни він їй неабияк допоміг. Разом з ним вона відвезла свою сестру за кордон, у Францію, де вона дала життя племіннику артистки.

Подорож не була з легких, адже жінка знаходилася на останніх термінах. І тим не менш, вона народила здорового хлопчика.

Наталія Могилевська розкрила всі карти і повідомила новину про поповнення
Наталія Могилевська повідомила про поповнення в родині

Варто відмітити, що разом зі своїм новим коханим Наталія Могилевська присвятила свій час і іншим дітям, які, на превеликий жаль, через воєнні дії залишилися сиротами. На питання журналістів, чи роздумує артистка забрати когось з прихистку та всиновити, вона не змогла відповісти однозначно і відклала відповідь на це питання на більш спокійні часи.

Цілком імовірно, що Наталія Могилевська дійсно роздумує, чи може собі дозволити забрати дитину. Тому шанувальники з нетерпінням чекають, коли ж артистка прийме це непросте рішення.

Нагадуємо, що Юрій Горбунов та Катерина Осадча вже активно обговорюють журналістами імовірне майбутнє всиновлення, також Даніель Салем та МамаРіка запевнили, що заберуть дитину з прихистку.

Схожі статті