Не оплакував смерть батька, а “переоформляв рахунки”: як виглядає син Ротару, який намагався втекти з України

Знаменита українська співачка Софія Ротару стала мамою лише раз, і дала життя хлопчику на ім'я Руслан. Спадкоємець давно виріс і став опорою для своєї матері.

Знаменита українська співачка Софія Ротару зустріла свого майбутнього чоловіка Анатолія Євдокименко, будучи досить юною та невідомою. Благовірний зробив її не тільки щасливою дружиною, але й подарував їй щастя бути матір’ю. Хоча для цього співачці довелося вдаватися до обману.

Як виглядає син Софії Ротару

Руслан Євдокименко
Як виглядає син Софії Ротару

Через декілька років після весілля молодих людей досвід явився хлопчик Руслан. Артистка мріяла ще народити дітей, але кар’єра та графік не давали їй такої можливості. Врешті-решт спадкоємець артистки виріс і у певний момент став головною опорою для мами. Після смерті Анатолія Руслан взяв до рук керування кар’єрою Софії Ротару, а також продовжив усі справи свого батька.

Але не дивлячись на заслуги чоловіка перед родиною, рідний дядько Руслана в нього не в захваті. В одному зі своїх інтерв’ю для каналу НТВ він розповів про негідну поведінку чоловіка. Мовляв, той не горював після смерті батька і взагалі вбачав у цьому вихід для своєї сім’ї.

“Коли Толя помер, біля його труни більше доби провели ми з дружиною і брат Софії Михайлівни з дружиною. Ні Соні, ні сина не було! Мені здається, що вони в цей час просто переоформляли рахунки. Коли вони нарешті приїхали, він раптом ляпнув: “Ну, це найкращий вихід!”

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Як виглядає син Софії Ротару

Так, Валерій Євдокименко вважає, що насправді син його брата не любив його так, як про це говорив. Та це не перший скандал, в який потрапив Руслан. Так, декілька місяців тому чоловік був затриманий разом зі своїм сином Анатолія на кордоні під час спроби втекти з України нелегально. Чоловіків відпустили, але подейкують, що на них чекає суд.

Схожі статті