Як виглядає і чим займається екс-чоловік Каті Осадчої: імпозантний депутат, який не лишив рідного сина (ФОТО)

Катя Осадча і Юрій Горбунов вважаються зразковою парою українського шоу-бізнесу. Проте, зірки до зустрічі один з одним вже були одружені. У цьому матеріалі мова піде про екс-чоловіка ведучої.

Катя Осадча з юних років була завидною нареченою. Батьки дуже швидко розгледіли у дівчині модельний потенціал та відправили до провідних країн. Висока стильна білявка вже у юності могла причарувати з першого погляду.

У 2001-му році юна красуня вперше виходить заміж. Полонила вона серце тодішнього політика, депутата Олега Поліщука. Роман розвивався дуже бурхливо і за рік після весілля у подружжя народився чудовий синочок. Хлопчика назвали Іллею.

Та молода Осадча не змогла тривалий час жити зі своїм обранцем. Вона відчувала, що її кличе телебачення, а не памперси та брудні баняки. З коханим розлучилася, але дитину на нього не повісила. Знаменитість вирішила докласти максимум зусиль, аби поєднати роботу на телеканалі та материнство.

Втім, судячи з фото Олега, яких не так багато у мережі, він також відчував всю відповідальність батьківства. З сином не обірвав зв’язок після того, як зняв обручку.

Як виглядає і чим займається екс-чоловік Каті Осадчої

Що відомо про першого чоловіка Каті Осадчої?

Цікаво, що Олег Поліщук, якого знає більшість, як чоловіка Осадчої, до політичної кар’єри обіймав робітничі професії. У юності він навчався у Київському політехнічному інституті. У молодості його цікавила теплоенергетика. Був навіть і електромонтером, але цю роботу він опанував, а згодом полишив ще до знайомства з Катериною.

Як виглядає і чим займається екс-чоловік Каті Осадчої

А ось яскрава політична діяльність у нього почалася вже після одруження. Коментарів стосовно відносин із зіркою ніколи не давав.

Нагадаємо, що з 2017-го року ведуча має стосунки з шоуменом Юрієм Горбуновим.

Схожі статті