55-річна Ольга Сумська загорнулася у прозору сіточку та показала точену фігуру: “Неперевершена” (ФОТО)

Ольга Сумська — популярна зірка, яка вміє причарувати з першого погляду. Навіть у 55 років вона може продемонструвати всю красу зрілої вроди.

Ольга Сумська. Ще у 1990-х вона зробила справжній прорив у кіно: була однією з перших, хто зіграв в першому українському серіалі. Роль Роксолани була дуже сміливою для тих часів, адже у кадрі глядачам, які звикли до чопорного радянського кіно, показали чи не вперше красу фігури акторки.

55-річна Ольга Сумська загорнулася у прозору сіточку

Дружина Віталія Борисюка довго згадувала, як ніяковіла перед кроком у кадр. Проте, з роками вона зрозуміла, що для того, аби подобатися своїм прихильникам — крайнощі не потрібні. Акторка нещодавно з’явилася у в’язаному кардигані, чим викликала фурор.

“Жену сумні думки… Дякую за омріяне пальто ручної в’язки…Люблю!”, — натхненно написала зірка.

У коментарях справжній шквал компліментів. Фанати знаменитості не шкодують теплих та гарних слів:

  • “Богиня”
  • “Неперевершена”
  • “Пані Олю, пальто неймовірно красиве і Вам дуже личить. Воно просто створене для Вас. Ви в ньому просто неперевершені”
  • “Українська красуня”
  • “Дуже гарно! Мальви з мого дитинства! Так мило!”

Чим зараз займається Ольга Сумська?

Акторка зустріла чорну дату 24-го лютого вдома у столиці. Зірка одразу вирішила, що нікуди не поїде з рідної землі. Знаменитість віднайшла себе у благодійній діяльності. Разом з коханим Віталієм Борисюком вона їздить з виступами до фронтовиків, а також співає перед мешканцями Києва.

Нагадаємо, що у перші дні війни не стало мами Ольги і Наталії Сумських. Серце жінки не витримало стресу. Пишного прощання не вдалося організувати, адже Київ був у небезпеці. Втім, сестри назавжди пам’ятатимуть рідну людину.

Схожі статті