Дружина переможця Голосу Сасанчина зізналася про другу вагітність і бажання позбавитися її: “Найбільша біль”

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина вразила мережу зізнанням про іншу вагітність, яка не закінчилася народженням малюка.

Після перемоги Романа Сасанчина на проєкті його на той час дівчина Іванна прийняла непросте рішення стати блогеркою. На це її надихнув її молодий чоловік, який вірив, що користувачі вподобають контент, і будуть слідкувати за їхньою творчістю та повсякденним життям.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі
Іванна Сасанчин зізналася про другу вагітність і бажання перервати її

Власне, Роман мав рацію, і зараз пара має велику аудиторію в Instagram і завдяки цьому добре заробляє.

Іванна Сасанчин зізналася про другу вагітність і бажання перервати її

В основному, Іванна ділиться подробицями особистого життя. Саме завдяки її блогу шанувальники дізналися про те, що Роман стане батьком, про раптове весілля, а також можливе розлучення.

А нещодавно дівчина публічно відповіла на питання, які цікавили її фанатів та оприлюднила усі відповіді на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зокрема, підписники поцікавилися, чи втрачала колись Іванна дитину, і як з’ясувалося, вона могла стати мамою набагато раніше, та на превеликий жаль, в неї сталося завмирання плоду.

Іванна Сасанчин зізналася про другу вагітність і бажання перервати її

Також вдалося дізнатися, що Елізабет Сасанчин була запланованою дитинкою, але пара не очікувала, що вагітність прийде настільки скоро, адже лікарі попереджали, що на те щоб завагітніти може піти декілька років.

Що ж стосується непростої теми позбавлення плоду Іванна одразу ж дала зрозуміти, що ніколи так би не вчинила зі своєю дитиною, і взагалі не розуміє людей, які можуть піти на такий крок.

Нагадуємо, що зараз Роман та Іванна знаходяться в Україні. Певний період часу їм довелося перебувати у розлуці, адже дівчина евакуювалася разом зі своєю дочкою та племінницю Міланкою до Польщі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.