Оля Фреймут розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою, яка народилася від британця: “Ну ти нормальна?”

Знаменита українська телеведуча Ольга Фоеймут вперше розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою Златою Мітчелл, яка народилася від стосунків з британцем.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років тому дала життя прекрасній дівчинці на ім’я Злата. Дитина народилася від британця, з яким зірка перебувала у цивільному шлюбі. Пара планувала жити разом і надалі у Великоюританії, але все пішло не за планом. Коли теледіва була вагітною стосунки почали стрімко руйнуватися, і, врешті-решт, їй довелося повертатися з животом до України.

Оля Фреймут розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою

Батько Злати виявився вельми складною людиною. Але і старша спадкоємиця Фреймут не пасе задніх. Як відомо, телеведуча дуже любить обох своїх дітей, і робить все можливе, щоб виховати їх цілісними та самодостатніми особистостями.

Тож Злата Мітчелл виросла яскравою індивідуальністю: впевненою в собі, стильною, допитливою та здібною. Але Фреймут не приховує, що як би вона не кохала свою донечку, складнощі у спілкуванні все одно є.

Оля Фреймут розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою

Маючи досвід спілкування з підлітками, Ольга Фреймут запропонувала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram познайомитися з новою книжкою, яка вже надрукована українською мовою, про те, як мамі спілкуватися з донькою-підлітком. Робота має дуже яскраву назву: “Мам, ну ти нормальна?”.

Варто нагадати, що Ольга Фреймут дуже близька до сфери книгодрукарства, адже вона тільки стала авторкою власної книги, але і займається поширенням та друкуванням іноземних авторів українською мовою в Україні. Зірка дуже любить книжки, найякісніші з них постійно рекомендує підписникам у своєму мікроблозі.

Схожі статті