“Оце я ляпнув”: Андрій Данилко зізнався у романі з мамою Сердючки Білоконь, а вона вже 20 років заміжня

Андрій Данилко завітав на інтерв'ю до Сдави Дьоміна та ексклюзивно повідав про те, які в нього стосунки з Інною Білоконь, яка все життя грала на сцені Інну Адольфівну.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко роками приховував правду про своє особисте життя. Шанувальникам не вдавалося дізнатися навіть незначної деталі про того Андрія Данилка, який знаходився поза екраном. Зірка вміло маскував свої почуття, романи і навіть емоції, адже преса самостійно так і не встановила жодної коханої зірки.

Андрій Данилко в інтерв'ю проговорився про роман з Інною Білоконь
Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь

Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь

Мабуть саме тому раптове зізнання Андрія під час інтерв’ю зі Славою Дьоміним було шокуючим. У рубриці збреши мені музикант видав свій роман з Інною Білоконь, а коли зрозумів, що накоїв додав: “О це я ляпнув”.

Свої слова спростовувати він не квапився, а натомість розповів, що перша зустріч з майбутньою подругою та колегою була вельми дивною. Андрій та Інна абсолютно не сподобалося одне одному. Та згодом вони знайшли спільну мову і стали ідеальним тандемом.

Андрій Данилко та мама Сердючки Інна Білоконь, тримаючись за руки, прогулялись столицею
Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь

Цікаво, що Інна Білоконь вже багато років заміжня і виховала двох дітей, тож місця для роману з Андрієм не було. Тим не менш, чоловіка Інни Олега ніяк не бентежили кадри, які розповсюджувалися мережею, і на яких Андрій та Інна цілувалися в губи, обіймалися, трималися за руки, тощо.

Зважаючи на той факт, що Інна Білоконь веде вельми закритий образ життя, журналістам та шанувальникам може бути невідомо про зміни у її сімейних справах. Адже Інна взагалі не розповідає про те, які стосунки у неї з чоловіком, де вони живуть та як проводять час разом. Наприклад, за офіційною версією Інна та Олег живуть у Полтаві. Однак у очевидно, що робота не дозволяє Білоконь знаходитися далеко від столиці.

Схожі статті