Дочка Ані Лорак залишилася жити з Муратом Налчаджиоглу і його нареченою: зі зведеною сестрою вже поріднилися

Наречена Мурата Налчаджиоглу поділилася новими кадрами з Туреччини, на яких показала свою доньку та майбутню падчерку Софію. Як дівчатка взаємодіють одне з одним?

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменита російська співачка Ані Лорак прийняла рішення покинути російську федерацію. Артистка видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, забрала доньку з москви та сховалася у невідомому місці.

Мурат Налчаджиоглу відреагував на вагітність Ані Лорак
Дочка Ані Лорак залишилася жити з Муратом Налчаджиоглу і його нареченою

Втім, пізніше з’ясувалося, що дочку вона передала своєму колишньому чоловіку Мурату. Примітно, що артистка взагалі ніколи не залишала надовго свою спадкоємицю у Налчаджиоглу.

Дочка Ані Лорак залишилася жити з Муратом Налчаджиоглу і його нареченою

До того ж родина зараз готується до весілля. Минулого року Мурат зробив своїй дівчині Лілії пропозицію руки і серця, і пара от-от має одружитися. У нової обраниці бізнесмена також є донька на декілька років молодша за Софію.

Нещодавно Лілія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на яких показала, як майбутні зведені сестри ладнають. І з’ясувалося, що дівчатам дійсно весело і вони начебто не мають ніяких проблем у спілкуванні.

Дочка Ані Лорак залишилася жити з Муратом Налчаджиоглу і його нареченою

Також виникає питання, як надовго Софія буде залишатися у родині Мурата, адже живе вона там вже понад декілька місяців. Цілком імовірно, що дівчинка могла би і залишитися з новою родиною батька, адже вона буде повною і зможе задовільнити усі потреби дівчинки.

Варто відзначити, що зараз сім’я знаходиться у Стамбулі. Мурата та його родину приймає його мама у себе в гостях.

Раніше бізнесмен розповідав, що спілкується з донькою здебільшого по телефону, але зв’язуються у відео вони кожного дня, зазвичай перед школою. Також варто відмітити, що Софія, імовірніше за все пішла до школи в Туреччині.

Схожі статті