37-річна Тіна Кароль повідомила про поповнення в її родині і показала двох малюків: “Щойно народились”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вразила мережу раптовим відео з новонародженими малюками. У родині поп-діви сталося поповнення. Усі деталі в статті.

Свого єдиного спадкоємця Тіна Кароль народила багато років тому, і, здається, в іншому житті, коли в неї був люблячий чоловік та повна родина. Після смерті Євгена поп-діва з головою поринула у роботу, а згодом її син рушив навчатися у Великобританію.

Співачка та її спадкоємець залишилися жити у будинку, який Євген мріяв побудувати для їхньої сім’ї. Зробити він цього не встиг, але дружина зайнялася будівництвом замість нього.

Тіна Кароль повідомила про поповнення в її родині і показала двох малюків

На даний момент це розкішний особняк у передмісті, з власним садом та армією прислуги. Також у зірки є улюбленці. Так, артистка живе під одним дахом з кішкою. Варто відмітити, що тварина без породи, звичайна пухнаста красуня, яка нещодавно потішила свою власницю.

Тіна Кароль повідомила про поповнення в її родині і показала двох малюків

Так, Тіна Кароль повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що у її родині сталося поповнення. Її улюблениця дала життя декільком котенятам. Зірка показала, як виглядають новонароджені тваринки і також зафіксувала, як новоспечена мама взаємодіє з ними.

Нагадуємо, що не так давно Тіна Кароль давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що хотіла б народити одну дитину, але відсутність чоловіка, або ж людини, від якої вона була б згодна носити дитя, залишає цю мрію неможливою.

Після смерті чоловіка Тіна Кароль жодного разу не перебувала в офіційних стосунках, і лише чутки про її роман з Ігорем Коломойським дають фанатом надію, що поп-діва все ж таки знайде своє щастя, адже флірт з Даном Баланом виявився лише піаром.

Схожі статті

Це могли бути квіти від коханого: чому 38-річна Огнєвіч досі незаміжня – повна версія співачки

Злата Огнєвіч неодноразово намагалася побудувати стосунки, проте всі її спроби закінчувалися повним крахом. Чому досі незаміжня, хоча так давно цього хоче?

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?