Сергій Притула втратив над собою контроль і публічно поцілував Лесю Нікітюк: “Батько трьох дітей”

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула сколихнув мережу раптовим публічним поцілунком зі своєю партнеркою Лесею Нікітюк. Детальніше в статті.

У Сергія Притули було багато партнерок по сцені, однак Леся Нікітюк змогла підкорити серце відомого телеведучого та налагодити з ним зв’язок. Знаменитості стали добрими друзями і настільки добре ладнають, що деякі шанувальники впевнені, нібито між ведучими дещо більше, ніж дружба, а скоріше за все — роман.

Сергій Притула публічно поцілував Лесю Нікітюк

І варто відмітити, що цим пліткам сприяє не тільки помітна хімія між зірками. Так, наприклад більше року тому Леся Нікітюк та Сергій Притула оприлюднили на YouTube короткий відеоролик, в якому Леся Іванівна лежить, до неї підходить її партнер, а потім ніжно цілує голову.

Сергій Притула публічно поцілував Лесю Нікітюк

“Серьоженька, батько трьох дітей”, – посміхаючись, сказала напарнику Леся Нікітюк.

Варто відзначити, що на даний матеріал глядачі відреагували дуже бурхливо. Деякі почали нагадувати Сергію, що на нього вдома чекають дружина та діти. Інші ж почали захищати Лесю, заявляючи, що вона вільна жінка і може робити все що хоче, а в свою чергу її колега міг би себе і стримувати.

Сергій Притула публічно поцілував Лесю Нікітюк

Тим не менш, зірки, знаючи про підозри аудиторії щодо їхнього роману, не квапляться спростовувати цієї думки, а обігрують її, аби привернути більше уваги до своєї діяльності.

Нагадуємо, що не так давно Олександр Педан давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що Сергій Притула, імовірно, більше ніколи не повернеться до розважальних шоу. Виявляється, телеведучий набрався неприємного досвіду, що змінив його ставлення до життя. Сергій Притула поділився з колегою думкою про те, що навряд зможе веселити людей після всього.

Схожі статті