Дружина переможця Голосу Романа Сасанчина зізналася, що була відлупцьована в стосунках: “Важко відновлюватись”

Дружина молодого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна вперше розповіла про досвід невдалих стосунків, у яких вона постраждала фізично.

Знаменитий український виконавець Роман Сасанчин минулого року кардинально змінив своє життя. Молодий хлопець одружився на своїй нареченій Іванні, а також став батьком вперше. У музиканта народилась донечка Елізабет.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина показала свої вуса
Дружина Романа Сасанчина зізналася, що була відлупцьована в стосунках

Пара непогано впоралася з першими труднощами і навіть пройшла випробування війною. Хоча Іванна інтригувала публіку можливим розлученням, насправді у подружжя все гаразд і вони йдуть далі.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що була відлупцьована в стосунках

Дівчина намагається бути максимально відкритою у спілкуванні зі своїми підписниками, а тому нещодавно почала оприлюднювати відповіді на цікавлячі їх запитання. Іванна розповіла про невдалу вагітність, стосунки з батьками Романа, а також про поганий досвід взаємин з іншим молодим чоловіком.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що була відлупцьована в стосунках

Так, дружина Романа Сасанчина визнала, що була відлупцьована коханим, з яким вона перебувала у стосунках 3 роки. Також молода мама зізналася, що відновлюватися від таких взаємин неймовірно важко.

Втім, Іванна впоралася і з цим, зустріла кохання свого життя і народила маленьку донечку.

Нагадуємо, що тоді ж дівчина пригадала про свою невдалу вагітність. Іванна могла народити первістка набагато раніше, але, на превеликий жаль, у дівчини сталося завмирання плоду. На щастя, їм з Романом вдалося запланувати вагітність, і навіть не дивлячись на попередження лікарів про те, що на це може піти декілька років, Іванна завагітніла дуже швидко і дала життя прекрасній дівчинці.

Схожі статті