Переможниця Холостяка Богдан після розриву з Заливако засвітила обранця: пішла від екс-холостяка до іншого?

Відома українська блогерка Анна Богдан після розставання з екс-холостяком Михайлом Заливако засвітила нового чоловіка під час відпочинку у Хорватії.

Війна внесла свої корективи у життя більшості українців. Велика кількість зіркових пар прийняла непросте рішення розірвати стосунки, так як військові дії та криза також стають великим випробуванням для пар. У список таких знаменитостей потрапили і Анна Богдан з Михайлом Заливако, які навіть не натякали на те, що в їхній парі існують проблеми.

Після розставання з Холостяком Заливако Анна Богдан заговорила про контракт
Переможниця Холостяка Богдан після розриву з Заливако засвітила обранця

Анна Богдан після розриву з Заливако засвітила обранця

Варто відзначити, що задля життя разом зі своєю обраницею Михайло покинув рідний Харків та переїхав до столиці, де орендував разом з Анною житло. Молоді люди багато подорожували і, здавалося, готуються до чогось більш серйозного.

На честь Анни Богдан чоловік назвав зірку на небі, і це не Михайло Заливако
Переможниця Холостяка Богдан після розриву з Заливако засвітила обранця

Та раптово після зникнення Михайла з контенту Анни, вона розповіла про те, що чоловік пішов з її життя.

Та не пройшло і декількох місяців, як Богдан засвітила нового обранця. Сталося це під час відпочинку у Хорватії. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, на кадрі можна помітити, як вона “чокається” з чоловіком, а обстановка навколо них вельми романтична, більше схожа на вечерю для двох закоханих.

Анна Богдан після розриву з Заливако засвітила обранця

Звісно, як і більшість знаменитостей пара вирішила пояснити своє розставання широкий аудиторії усім знайомими кліше. Втім, існує велика вирогідність того, що насправді Анна могла вподобати іншого, або ж у пари сталося щось не менш скандальне.

Також варто відзначити, що Михайло начебто демонструє образу на дівчину. Нещодавно він пожартував на особистій сторінці в Instagram про те, як мали виглядати учасниці проекту, щоб він їх вподобав. Таким чином він дав зрозуміти, що жодна з них не прийшлася йому до смаку.

Схожі статті