Золоті стільці, оксамит і леопарди: Камалія показала дім в Лондоні за сто мільйонів – “Для нас це не розкіш”

Найбагатша співачка України здивувала журналістів розповіддю та презентацією свого маєтку, який знаходиться в Лондоні. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни на території України, Камалія ще деякий час залишалася в столиці, перебуваючи на зв’язку зі своїми фанатами та не залишаючи їх не на жодну хвилину. Її гіркі сльози та крик про допомогу був чутний далеко за межами її Батьківщини. Однак, у середині березня заради своїх дітей та чоловіка вона була змушена все ж таки евакуюватися.

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
Камалія показала дім в Лондоні

Камалія показала дім в Лондоні

Як стало відомо згодом, співачка перебралася до свого маєтку у Лондоні. І хоча мова спершу йшла про те, що сім’я знаходиться у гостях у спадкоємиці Мохаммада Тані, журналістам Телеграф вдалося побачити садибу Камалії та Захура, яка коштує декілька мільйонів доларів або ж майже сотня мільйонів гривень, а може й більше.

Власне кажучи, англійські журналісти були не менш вражені еклектикою маєтку, ніж колись українські. Адже родина не зраджує своєму смаку та традиціям і полюбляє поєднувати золото, зоомотиви та розкішні тканини в інтер’єрі.

Як виглядала Камалія до одруження із Захуром
Камалія показала дім в Лондоні

“Скрізь стоять стільці, золоті стільці з леопардами. Великі круглі оксамитові стільці. Маленькі дивани, довгі дивани. Шезлонги. Зараз я також нарахував 56 подушок лише у цій кімнаті”, – йдеться у статті.

Однак зірки не приховують, що усе це для них на даний момент не має значення, коли українці страждають та втрачають свої домівки.

“Оскільки вісім мільйонів людей залишили свої будинки, говорити про розкіш занадто. Для нас це не розкіш”

Також родина зізналася, що розмістила у своєму будинку 16 сімей біженців, а також ще раз нагадала, що винищувачі вони не купляли, а просто допомогло їх передати.

Схожі статті