Як виглядає розлучниця, заради якої колишній чоловік Гросу кинув співачку: мала те, чого не було у Аліни

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла, чому її чоловік Олександр Комков раптово вирішив піти з родини та покинув її. Усі деталі в статті.

Зірковий шлюб Аліни Гросу та Олександра Комкова вважається найкоротшим у вітчизняному шоу-бізнесі. Знаменитість вирішила розлучитися з обранцем лише через півроку спільного життя. І варто відмітити, що причиною послужила вельми серйозна та неприємна ситуація.

Як виглядає розлучниця, заради якої колишній чоловік Гросу кинув співачку

Як виглядає розлучниця, заради якої колишній чоловік Гросу кинув співачку

Так, Аліна Гросу вирішила не приховувати правду про проведінку свого благовірного і зізналася, що молодик попросив у неї перерви у стосунках, зібрав валізи і пішов до іншої жінки. Співачка підкреслила, що вона була вдвічі старшою за нього і дуже заможною. Про це артистка розповіла у програмі “Зірковий шлях”.

Коли Олександр зрозумів, що в нього нічого не вийде з новою пасією, повернувся до квартири, однак Аліна вже не пустила його назад. Тоді між молодими людьми стався грандіозний скандал, під час якого Комков заявив Аліні, що кожна його наступна жінка багатша за попередню, таким чином пояснивши, чому вирішив піти до іншої. Особистості жінки, яка стала кінцем для її стосунків, Аліна Гросу не викрила. Тому можна тільки здогадуватися заради кого Олександр міг піти на такий крок.

Тим не менш, зараз чоловік знову одружений і навіть виховує дитину. Аліна Гросу з цього щиро посміялася, адже вона встигла лише налагодити стосунки з Романом Полянським, а весілля і діти в них тільки обговорюються, і не більше.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Як виглядає розлучниця, заради якої колишній чоловік Гросу кинув співачку

Нагадуємо, що весілля молодих людей відбулося в Італії, і батьки Аліни Гросу витратили на нього близько ста тисяч євро. Молоду людину висували альфонсом, однак його друзі запевняють, що Олександр — бізнесмен і непогано заробляє.

Схожі статті