Віталій Козловський показав кохану жінку, якій публічно зізнався у почуттях: “I love you!”. Хто ця красуня?

Віталій Козловський — популярний український холостяк, який змусив битися швидше не одне жіноче серце. Та невже нарешті він сам знайшов справжнє кохання?

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу заслужив репутацію справжнього серцеїда. З молодих років він обріс справжнім фан-клубом жіноцтва. Проте, своє серце не поспішав відкривати першій ліпшій знайомій.

Відомо, що у співака мало відбутися весілля, але з нареченою, на ім’я Раміна, стосунки швидко зійшли нанівець. Нещодавно артист ошелешив своїх прихильниць, опублікувавши історію в Інстаграмі з неймовірно вродливою жінкою та ліричними словами:

“Вітаю світ з появою тебе прекрасної. Люблю твоє почуття гумору. Будь сильною, здоровою та щасливо! Перемоги нам! З Днем народження”

Віталій Козловський показав кохану жінку

Та фанаткам Віталія хвилюватися зарано, адже ця красуня на фото — кума Козловського. Зірковий чоловік до неї звертається так:

“Кума, I love you”

Що відомо про роман Віталія Козловського і Наталії Могилевської?

Віталій Козловський показав кохану жінку

Роками раніше прихильники українського шоу-бізнесу побачили неймовірний поцілунок Наталії Могилевської і Віталія Козловського. Одразу зіркам приписали романтичні стосунки. Це й не дивно, адже знаменитості давно були знайомі та співпрацювали. Проте, артист повідав, що насправді вони з колегою по сцені різко обірвали контакти. За ініціативи співачки. Кожен, навіть після такого яскравої форми виплеску емоцій, живе своїм життям.

Нагадаємо, що Віталій Козловський опинився у новому вирі скандалу. Він тривалий час співпрацював з Ігорем Кондратюком, але після розриву робочих стосунків, за словами співака, продюсер поставив непросту умову: розрахуватися у твердій валюті за всю творчу спадщину, напрацьовану разом.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.