Що відомо про таємного чоловіка Нелі Шовкопляс: з ким пішла під вінець та кому подарувала двійко діток? (ФОТО)

Неля Шовкопляс — популярна зірка "1+1". Ведуча старанно йшла до вершини кар'єри, але разом із цим їй вдалося побудувати міцну родину. Хто її обранець?

Неля Шовкопляс — одна з популярних ведучих, яка надійно оберігає секрети свого особистого життя. Відомо, що офіційно вона носить статус заміжньої дами. Проте, її обранець часто перебуває у тіні популярної жінки.

Та все ж таки дещо вдалося дізнатися про джентльмена, який навіки полонив серце знаменитості. І це далеко не Єгор Гордєєв.

Неля Шовкопляс ошелешила виглядом без макіяжу
Що відомо про таємного чоловіка Нелі Шовкопляс

Що відомо про обранця Нелі Шовкопляс?

Популярна красуня, яка підкорила багатомільйонну аудиторію ще у ранній молодості обіцяла біла вівтаря берегти вірність одному єдиному. Її весілля було скромним, адже виходила заміж, коли ще не виступала на студії “плюсів”, не мала стилістів чи перукарів у гримерці.

Неля не раз розповідала про те, що ніколи не страждала від відсутності уваги чоловіків. Це можна помітити і зараз, адже всі давно побачили, як дивиться на зірку Єгор Гордєєв. Втім, собі до пари обрала кавалера, як-то кажуть “з народу”.

Знайомство сталося раптово. Пара познайомилася під час туристичного походу, яким так захопилася майбутня ведуча. Сам же чоловік згодом зізнається коханій, що одразу зрозумів: перед ним мати його майбутніх дітей.

Так і сталося, а у 2018-му році подружжя відсвяткувало 4-ту річницю шлюбу. Звати батька двох діток Шовкопляс — Владиславом. Професію коханого зірка не розкриває, але завжди говорить про нього з тремтінням у голосі.

Нагадаємо, що Неля та Влад виховують двійко синів. Хлопчиків назвали Матвій і Тимофій.

Схожі статті