Хто за національністю Настя Каменських: розкрито справжнє прізвище поп-діви та причину від’їзду в Іспанію

Хто за національністю Настя Каменських? Зірка давно змінила для сцени своє прізвище. Артистка рідко говорить про своє коріння, але ця тема дуже цікавить її прихильників. Особливо після переїзду в Іспанію.

Справжня поп-діва та улюблениця мільйонів українців має чимало таємниць. Одна з них: “Хто за національністю Настя Каменських?”. Співачка і справді має дуже колоритну, як для слов’янської місцини зовнішність та дуже швидко оволоділа іноземними мовами.

Хто за національністю Настя Каменських

Відомо, що для виступів на сцені артистка взяла мамине дівоче прізвище. Як згодом з’ясується, це було зроблено для милозвучності та ефектності. Її справжнє — Жмур, типове українське, яке робить алюзію до козацьких часів. А народилася Анастасія у Києві. З дитинства батьки привчали дівчинку до мов. Вже у 5 років вона відправилася закордон, у 6 почала жити в Італії. Нині вона володіє італійською, а також вільно говорить іспанською.

Хто за національністю Настя Каменських?

Настя Каменських
Хто за національністю Настя Каменських

Мама співачки, Лідія Петрівна, яскрава білявка з витонченими рисами обличчя. Поруч з донечкою, вона виглядає радше, як подруга, адже Настя пішла вродою у татка. Каменських-молодша причаровує бездонними чорними очима та пишними кучерями. Так, як знаменитість з дитинства захоплювалася Італію, Іспанією, країнами Латинської Америки, що видно зараз у її творчості, вона нарочито підкреслює у собі риси, притаманні латиносам. А ще поп-діва провела минулого року у Мексиці канікули, де дуже швидко засмагла та стала схожа на місцевих дівчат.

Мама Насті Каменських нарешті почула бажане і побачила округлий живіт доньки
Хто за національністю Настя Каменських

Цікаво, що цього року доля її також привела до країни басків. Співачка виїхала перед самою війною у відпустку до Мадриду та не змогла повернутися додому.

Проте, якщо подивитися на Анастасію під час її ефірів на іспанському телебаченні, то у ній легко пізнати нашу красуню-українку. Такою вона себе і вважає, адже навіть там у далеких краях вона продовжує розповідати та творити задля Батьківщини. Тож відповідь на питання: “Хто за національністю Настя Каменських” — очевидне. Більше про цю зірку дивіться у відео:

Схожі статті