Настя Каменських “завагітніла в Іспанії”, а її чоловіка Потапа паралізувало: як подружжя виживає в еміграції?

Настя Каменських та Потап забралися з України за декілька тижнів до початку війни. І поки пару активно критикують в мережі, вона проживає не найкращі часи.

З початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських та Потап вже давно знаходилися в Іспанії. І хоча зірок звинувачують у втечі, насправді продюсер ще минулого року попереджав про те, що їхня сім’я буде зосереджена на популяризації хітів Насті Каменських в іспаномовних країнах.

Настя Каменських набрала зайві кілограми
Стало відомо, як Каменських і Потап живуть в Іспанії

Більшість критики дісталася саме Олексію, адже він чоловік у розквіті сил. Однак зірка заявив, що він набагато корисніше й за кордоном, так як збирає велику кількість коштів для українців. На полі бою він себе так само самим корисним не бачить.

Стало відомо, як Каменських і Потап живуть в Іспанії

Варто відмітити, що під час еміграції пара небагато розповідала про себе. Ба більше, новина про те, що обличчя Олексія паралізовано на одну сторону вразила більшість його шанувальників.

Виявляється, продюсер не міг говорити, а тим паче співати. Вираз його обличчя був кривим. Звісно, фанати злякалися за артиста, але він поквапився заспокоїти аудиторію, заявивши, що це результат застудженого лицьового нерву.

Тим часом Настя Каменських також не гає часу та дивує фанатів. На останніх кадрах шанувальники її творчості почали помічати, що Настя Каменських значно округлилась. Мережею знову поширилися чутки про її вагітність.

Настя Каменських показала округлий живіт

Артистка ніяк не коментує цих пліток, але здебільшого намагається фотографуватися та знаходитися в кадрі вище поясу, наче спеціально приховуючи свою фігуру.

Новинами щодо своїх матерів, які зараз знаходяться з ними, Настя Каменських та Потап не діляться. Натомість нещодавно з’ясувалося, що лейбл продюсера розпустив своїх артистів і тепер буде займатися короткостроковими контрактами. Тобто абсолютно будь-який артист може звернутися за послугами продюсерського центру та отримати необхідну допомогу за певну плату.

Схожі статті