Тричі мама Катя Осадча показала обличчя без макіяжу, пишних брів та штучних вій: дружину Горбунова не впізнати

Телеведуча Катерина Осадча збентежила прихильників зовнішнім виглядом. Втомлена, без брів, вій та із зібраним волоссям. Невже вся краса знаменитості була у макіяжі? 

Незмінна ведуча “Світського життя” Катерина Осадча завжди підігрівала інтерес публіки своїми мережаними та епатажними нарядами. Знаменитість навіть прозвали “Королевою капелюхів”, бо саме вони створювали унікальність її образів. Екстравагантний капелюшок у вигляді ворона, який сидить на голові, найбільше з усіх запам’ятався глядачам.

Безперечно, 37-річна зірка не боїться показатись, як у всій красі, так і без макіяжу. Нещодавно Осадча ошелешила підписників своїми сторіс без фільтрів. На відео ведуча виглядала втомленою та замореною. Без звичного, яскравого макіяжу майже не видно вій та брів, а замість пишної шевелюри від накладки чи перуки – своє волосся, затягнуте у тугий хвіст.

Тричі мама Катя Осадча показала обличчя без макіяжу

Ймовірно, що виховання трьох дітей та щоденна робота на телебаченні висмоктують з селеби останні сили, тож щоб причепуритися просто не залишається часу. Або знаменитість є прихильницею природності, не соромиться показати себе без мейкапу та дає шкірі відпочити від косметики. Також у щоденному догляді за собою зірка робить акцент на доглядовій, а не декоративній косметиці.

Цікаво, що чоловік ведучої, Юрій Горбунов, обурено реагує на висловлювання підписників щодо зовнішності своєї дружини. Ось які слова написав Юрій кілька років тому під одним з образливих коментарів:

“Вона найкрасивіша у світі, особливо без макіяжу. Я її дуже сильно люблю. Перш ніж писати хто як виглядає – уважно подивіться на себе в дзеркало! Може це у вас якісь проблеми?”

Тричі мама Катя Осадча показала обличчя без макіяжу

Осадча і Горбунов одружилися у 2017 році та встигли народити двох хлопчиків. Прихильники сподіваються, що незабаром зіркова ведуча подарує коханому донечку. Самі ж ведучі також не проти, аби в Івана і Данила була сестричка.

Нагадаємо, що Катя Осадча створила соціальний проєкт “Знайти своїх”. Телеведуча каналу “1+1” вже запустила у роботу сайт, де люди можуть відшукати своїх загублених близьких або подати заявку на пошук зниклої людини.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.